Rendez-Vous Chocolat

Home Voor jou Origine chocolade Het aanbod Winkel
           
 
Contacteer ons
 
De chocolades waar we mee werken zijn met zorg gekozen
  Steenbokskeerkring
 
Venezuela 43%
Peru 64%
Costa Rica 64%
       
 
Papoea-Nieuw
-Guinea 64%
Granada 64%
Ecuador 71%
       
   
Uganda 80%
 
  Kreeftskeerkring    
Onze chocolades zijn gemaakt van cacaovruchten van de fijnste origines.

Venezuela: geroosterd
Een opvallende melkchocolade met een uitgesproken toffeesmaak en ondertonen van verse walnoot.

Peru: bitter & fruitig
Een licht bittere toets met een frisse fruitige ondertoon, versterkt door een boeket van gedroogd fruit, zorgt voor een onvergetelijke smaak.

Costa Rica: bitter & gerookt
Een delicaat gerookt en houtachtig boeket zorgt voor een eigen karakteristieke smaak.

Papoea-Nieuw-Guinea: zuur & tabak
Een boeket van tabak en een rijkelijke hint van paddestoel zorgen voor een bijna sensuele smaak.

Granada: fruitige smaak
Een afgeronde smaak, een combinatie van pompelmoes, zoethout en koffiebonen.

Ecuador: toets van bloemen
Het hoge cacaogehalte onderscheidt zich door zijn zachtheid en subtiele aroma.

Uganda: sterk met lage zuurtegraad
Het hoge cacaogehalte zorgt voor een uitstekende smaak met aardse toetsen en een subtiele gerookte smaak.